Camping

Onze camping, in het buurschap Fortmond tussen Olst en Wijhe, is gelegen aan de IJssel, in één van de mooiste gedeelten van de westelijke IJsselvallei .
Fortmond is één groot natuurreservaat. De unieke IJsselflora, vogelbroedgebieden en natuurreservaten in deze omgeving trekken jaarlijks veel natuurliefhebbers.

U vind naast de seizoenplaatsen op onze camping ook een flink aantal toeristische plekken voor een korte of langere vakantie.

Onze “zomergasten” bieden wij veel mogelijkheden tot recreatie, zowel op de camping als daarbuiten!  Van wandelen en fietsen in de prachtige omgeving, tot vissen, zwemmen en watersport aan IJssel.

Naast een overnachtingplaats voor de zomerse gasten bieden wij in de winter een heerlijk warm rustpunt in ons restaurant. Wandelaars en andere natuurliefhebbers kunnen daar genieten van een heerlijke maaltijd of een kopje koffie met appelgebak.

Openingstijden receptie: maandag tot zaterdag geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur. Zondags van 9.30 uur tot 16.00 uur.