Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden
Op alle reserveringen, aanbiedingen en overige overeenkomsten op of via de website van Camping ’t Haasje zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing.

Copyright
De website kampeeridee.eu en overige sites van Camping ’t Haasje zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik. Gebruik van beeld- tekst- en overige materialen door derden is uitsluitend toegestaan na voorafgaand verstrekte schriftelijke toestemming. Aan de inhoud van de website(s) kunnen geen rechten worden ontleend.

Juistheid van gegevens
Wij besteden de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de juistheid van de gegevens op onze websites. Toch kan het zo zijn dat de informatie op onze website(s) in sommige gevallen niet actueel, of correct wordt weergegeven. Camping ’t Haasje kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor dergelijke oneffenheden. Derhalve is de informatie op onze website(s) uitsluitend informatief. Onjuistheden door, bijvoorbeeld, typefouten of prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Hetzelfde geldt voor zgn. “aannemelijke prijzen” Een verblijf, aanbieding of actie dat via onze website(s) dermate laag geprijst is dat boeker hier zelf twijfels bij kan hebben moet als fout worden gezien en hoeft door ons niet voor de foutieve prijs verkocht te worden. Dit geldt ook voor afprijzingen die dermate laag geprijst zijn dat de boeker hier twijfels bij zou (moeten of) kunnen hebben. Indien Camping ’t Haasje zich beroept op een fout heeft boeker geen recht op de te lage prijs. Wel mag boeker afzien van zijn/haar reservering.

Links/Frames/Websites van derden
De website(s) van Camping ’t Haasje bevatten links naar websites van derden. Camping ’t Haasje is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud of het gebruik van deze website of gevolgen van het bezoek van deze websites.
Indien wij op onze website(s) gebruik maken van frames met informatie van websites van derden geldt hetzelfde als voor links. Bij gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord.

Persoonlijke gegevens
Bij het maken van een reservering, aanmelden voor een (digitale) nieuwsbrief of overige aanvragen zoals (contact-)formulieren laat u persoonlijke gegevens achter. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden. Indien u zich wilt afmelden voor nieuwsbrieven en/of informatieve mails kunt u dit doen door de instructies in die berichten te volgen of door ons hier per e-mail om te verzoeken.

Deep/Hot Linken vanaf onze website
Informatie van onze website(s) d.m.v. deep/hot links aanbieden op sites elders op het internet is niet toegestaan. Indien wij tijdens periodieke controles toch dergelijke links aantreffen zullen wij de kosten voor datagebruik alsmede opsporing en verwijdering van de link aan de eigenaar van het medium waarop wordt gelinkt/framed doorberekenen met een minimaal bedrag van €250 ,- per link/uiting. Dit geldt ook voor weergave van informatie vanaf onze website(s) d.m.v. frames/framing.

Veiligheid
Transacties via onze website verlopen in vrijwel alle gevallen via betalingssystemen van onze p-s-p’s. Camping ’t Haasje kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het functioneren (en uw gebruik) van deze externe systemen.

Contact
Voor vragen over onze diensten, deze disclaimer of onze privacy verklaring kunt u ten aller tijden contact met ons opnemen.

© 2019-2020 Camping ’t Haasje – alle rechten voorbehouden.